måndag 24 september 2012

OBS!!!!

OBS! NY BLOGG!! bodil.tumblr.com - så hoppas vi nu att bodil + tekniken där, ska gå hand i hand

fredag 14 september 2012

åh...strävigt

ville lägga dela mitt blogginlägg på facebook. men det gick inte längre. "du måste uppgradera till...." suck. måste de göra allt så himla krångligt jämnt!?

?!

varför försvinner alla blankrader som jag lägger in? vill ha lite luft emellan, men det vill inte blogspot...grr

sällstorp

}pppppp}@$tttttttttttttttttttttdsssssssssssssssss - hälsning från olle som just hoppade över tangentbordet. är hemma i sällstorp och går igenom en massa bröte. mamma ska bygga torn och behöver hjälp att bära och fixa. så igår efter jobbet åkte olle, wilma och jag ned. imorgon är tanken att jag och L ska springa 1 mil. vi får försöka iaf. om det går åt skogen så får det bli korv i beccas korvstånd ;)

söndag 9 september 2012

höst

ja nu har höstterminen dragit igång på allvar. alla saker jag borde göra har hopat sig på hög. tänkte att jag skulle ta tag i en del imorgon då jag är ledig. sen på lördag så ska jag springa kretsloppet. en mil i borås. ja jag vet, det är helt idiotiskt. ångrar mig en massa gånger. men sen vet jag att det är så himla roligt med evenemang. folk längs banan, musik, glada människor och så får man en "gratis" t-shirt ;)

torsdag 6 september 2012

hålt

jag har varit i hålt i fyra dagar. SÅ underbart. jag, wilma och olle åkte dit direkt efter jobbet i söndags och kom hem idag. har varit skönt att vara själv. plocka mängder av svamp, sitta framför brasan, lösa korsord, gå promenader och bara vara. I helgen drar mina dansklasser igång. tror att det var bra med lite paus innan. men jag har ett problem. har en kompis som inte är riktigt juste. vet inte riktigt hur jag ska hantera det. vill ju umgås med hen, men inte om det blir ett helt projekt. hoppas på att jag ska kunna skjuta det lite åt sidan nu när jag har annat att tänka på.