fredag 29 juni 2012

musikvideo

glöm inte att kolla in musikvideon som jag är med i!!

sommar

jobbar, semestrar och står i. måste planera in lediga stunder för att inte all tid ska bli överplanerad av olika projekt. har börjat jobba på riktigt nu. har ett härligt varannandag schema som jag ska bråka med chefen om idag. usch vad jag hatar att klaga och krångla. men gör jag inte det nu så kommer jag att få sämst schema och inte kunna göra någonting i sommar. men men men, jag ska se till att jag ska få lite lediga dagar i rad som jag kan göra ngt av. kom just hem från Getterön. har varit där och solat, grillat och göttat mig. nice!

måndag 11 juni 2012

mums!

oj va många kex man kan äta om man inte ätit ordentligt med frukost...ja annars oxå förresten ;)

onsdag 6 juni 2012

sveriges nationaldag

idag fyller sverige år, grattis! det var idag för asmånga år sedan som gustav vasa kröntes, och eftersom att det är det fräckaste vi varit med om så har den dagen blivit vår nationaldag. inponerande!....eller hur var det nu. firar dagen med glädje och njutningar i form av att vara ledig från jobb, skola och andra tvång och genom att stoppa i mig diverse svenska (och utländska) läckerheter. (till I, ta inte illa upp av bilden, menar inget illa mot dig eller någon annan!)

måndag 4 juni 2012

konst på lasses

Idag har jag, mamma och e ätit på lasses på 2:a lång. 1/2 priset på mat på måndagar, nice! det är en massa häftiga konstnärer som får ställa ut tavlor och foton där inne. alltid kul att komma dit och se vad som sitter på väggarna. men idag var det lite speciellt att gå dit, för denna gång hade e några av sina tavlor på väggarna. wow! jag har en sån frack syster!

wilma

jag har världens mysigaste hund! hon är med mig varje dag på jobbet. det går hur bra som helst. alla älskar henne! min fina wilma <3. men man blir trött av att jobba. och då får man mysa i massor!! :)

sannas låt

http://www.youtube.com/watch?v=TArlPLiDY-8&feature=g-upl