onsdag 25 april 2012

bloggar

förr så räckte det att jag gick in lite då och då och läste mina vänner bloggar. men jag har noterat att mina då och då-besök blivit glesare och att mina vänner skriver oftare. så nu har jag fått uppdatera mig ordentligt. och än är jag inte klar. får plugga på nu innan jag ska ner till münchen så att jag har ngn koll på vad som händer. har haft en full dag idag med ena missen på den andra av mig och av folk runt mig. men jag har överlevt och jag har klarat mig utan större missöden, "bara" väldigt många små... nu ska jag sova. upp tidigt för att äta fin frukost på stan.

tisdag 24 april 2012

arbetsförmedlingen

Idag var jag på arbetsförmedlingen. för första gången som jag verkligen fått hjälp där. annars känns det mest som ett slusssystem. man ska gå dit och göra lite olika uppgifter men inget hjälper. men idag så fick jag med mig två ansökningar hem som inte hamnar på platsbanken, dvs inte lika många söker!! hoppas hoppas. börjar bli lite smått desperat.. tog en balettklass igår på balettakademien. så himla underbart. njöt hela tiden och var där och det förgyllde resterande dag! hade tänkt att jag skulle ta jazzen idag men det blev för stressigt. jag ska hämta pappas bil ikväll och jag ska jobba. blev lite tight med tid, plus att jag var supertrött. men imorgon och på fredag ska jag ta baletten. han som håller i klasserna denna veckan är störtskön. han ger mig så mkt energi! Han berömmer, han ger tipps, han har bra övningar, hela han var stört skön... mer mer mer! ;) igår pysslade jag och s, blev nya smycken. kanske skulle ta och börja sälja?! om jag vågar vill säga..

lördag 21 april 2012

getterön

nu ska stugan säljas. känns verkligen konstigt. som att det bara är ett nytt projekt och att vi ändå kommer att kunna vara där till sommaren.. men nu är det över för de salta somrarna. nu blir det dagsresor ut till havet om det ska bli något alls. känns lite overkligt faktiskt. http://www.maklarhuset.se/till-salu/fritidshus/varberg-varberg_getteron-linnekullevagen_22-523538?referrer=hemnet&view=Images

måndag 16 april 2012

ansökningar

nu äntligen har jag sökt utbildningarna som jag vill gå. sista dagen... men dock långt innan kl 00.00! försökte söka igår kväll men då gick det inte att ladda upp betyg, kanske var sidan överbelastad. vågade inte chansa på att vänta till ikväll. kl 11 på morgonen en måndag brukar vara lite lugnare. så himla skönt! nu så, nu får vi se hur det går. hoppas hoppas!

igår hade vi 80-års-kalas för mormor i vasse. det var mysigt. tänk att lilla mormor är så gammal. alla var där, brukar annars alltid vara ngn kusin som inte kan komma, men igår var alla där.

i eftermiddag ska jag till tandläkaren. hoppas på att jag ska ha felfria tänder!

fredag 13 april 2012

sällstorp

är hemma i sällstorp. har röjt mer bland sakerna som jag har kvar här och gjort ett besök på gekås. nu är mina lager fyllda :)

tisdag 10 april 2012

påsk

nu har det varit påsk. jag har varit i hålt med familjen. men nu är jag tillbaka i gbg.

lördag 7 april 2012

glad påsk!

idag är det påskafton. jag är uppe i hålt. snön ligger vit och fin. mer snö nu än vid jul! men men. vi har sågat ner en tall och rensat upp en massa sly. puss hej

onsdag 4 april 2012

grattis s!

idag fyller s år. nu ska vi ut och dricka öl. omnomnom

var på bio igår med v och såg hugo. så himla bra!

jag har en vän!

http://rebeccamariapettersson.tumblr.com/post/20411346157/tack-bodan

roligt att göra ngn glad!