lördag 31 mars 2012

om man inte har så många kompisar..

om man har många kompisar..

vår!!

känner att jag haft många inlägg med titeln "vår". men jag blir så himla mkt gladare och piggare med lite vår i luften. snorar iof fortfarande men förutom det är jag frisk och kry. borde...måste ut och springa. men jag är så lat. blir ju så himla tungt när hela hjärnan bytts ut mot snor..

snart är det påsklov. funderar på vad jag ska hitta på då mer än att söka jobb. åka upp till hålt och greja. kanske åka hem till sällstorp lite. ja vi får se.

men jag MÅSTE snart få ngt jobb. börjar bli lite smått total stressad... får säkert komma lite till boendena i veddige. men jag vill ju gärna vara här i gbg. får iof kanske finna mig i att bo hemma ett tag om det bara är där jag kan få jobb.

känner att det börjar bli lite dagt för att lite bilder kommer upp här. kanske från när jag var gul i håret?! eller från...ja vad gör jag egentligen?! före och efterbilder på lägenheten? eller på världens bästa wilma? eller på vally som jag passar varje vardag...eller... ja helt enkelt lite bilder på allt...på det lilla jag gör.

tjejen som annars står i receptionen på lördagar är i london så idag fick jag vara här tidigt för att öppna och fixa innan alla kom. det gjorde att jag hade en lugn fredagskväll. jag gjorde ett pussel. köpte ett vitt pussel som jag klistrade på. så riktigt gjorde gjorde blev det ju inte. men det är ok att fuska. det är det som är så bra med pyssel! ;)

tisdag 27 mars 2012

ansökan till cats?!

mitt huvud är randigt, mest gult men även lite bruna inslag... misslyckades lite med en blondering igår. tror att mina hårstrån är lite som en tax. de gör lite som de själva vill. för vissa delar som vi färgade blev inte alls färgade och andra delar blev mörkare och andra gula... så en ansökan till muskalen cats kanske inte skulle sitta fel. skulle ju slippa peruk iaf ;)

borde ta en bild. men jag skäms lite måste jag erkänna...

fast vi hade väldigt kul igår. skrattade så jag fick magknip när jag gick ur duschen. har bokat in tid på en frisörskola, så om några timmar ska jag se vettig ut igen! phu!

söndag 25 mars 2012

söndag

idag har jag varit helt förvirrad. skulle gå på operan men var helt koko och tiden sprang. så tittar jag på klockan och inser 17.30...det är ju halv sex. halv sex då jag skulle stå utanför operan, färdig! ojdå. så blev det med det. tur att jag kan få gratisbiljetter via jobbet.

sen är det ju söndag och söndag byter pyssel. men min pysselbuddy är i skara så det blev inget med det.

så var jag själv hemma. då blev det kanelbullar och bröd. sweet! eller ja vi får se hur dom blir när det är klart. är lite rädd att jag dödat jästen i brödet. men vi får se. kanske kan bli bra ändå.

eftersom att jag inte har ngt pärlsocker gjorde jag ett byte. kom hit med sockret så får ni bullar. bra va?! jag slipper gå ut och de får bullar.

fredag 23 mars 2012

ost!

ostkväll hos mig ikväll. mums! bonus när flera ostar blev kvar som jag nu ska smaska på. omnomnom. gött med lite fin-besök ibland!

torsdag 22 mars 2012

sommar

idag har jag köpt världens snyggaste bikini! :) L o I invigde detta med ett premiärdopp i surtesjön. duktigt och friskt må jag säga! (var kanske inte bara därför de badade..)

tisdag 20 mars 2012

jobb forts.

var på en intervju i fredags. kändes faktiskt bra. håller tummarna!

har jobb april ut. men det är fortfarande inte så många timmar så det känns som att jag redan nu är lite halvt om halvt arbetslös.. men jag söker på. så får vi väl se om något dyker upp.

när jag får en vettig lön så ska jag uppdatera lite i min garderob. alla mina kläder är gamla, slitna, trasiga, fel passform... behöver ngt nytt. rensade ut en hel hög med skit som jag gett bort till alla som kommit på besök. alltid så mkt lättare att ge bort än att slänga.

håller på att bli sjuk... ursch. vill inte! snorar och huvudet är tungt. men annars så kämpar jag på som att jag vore helt kry.

får hoppa in oftare nu som vikarie. det är bra för ekonomin men sämre för jobbsökandet. ännu sämre är besök till ikea.. körde i till ikea och netonnet idag. men det slutade med att jag köpte mer än henne... doh!

snart ska jag undervisa. hej och hå kroppen, nu kör vi!

tisdag 13 mars 2012

jobb

jag vill ha ett jobb nu! give me! efter april är jag arbetslös på riktigt inte bara halvt som jag är nu... plix plix, jag behöver jobb...

måndag 12 mars 2012

vår!




har varit ute i solen med sanna och wov. när kortet togs tyckte vally att vi var för nära kanten till vattnet och då ville hon inte vara med. så det fick bli en bild på oss andra.

lördag 10 mars 2012

pappa blir stor

pappa har fyllt år.men han valde en dag som redan var upptagen. vi skulle hjälpa h och l att flytta då. så det blev till att skjuta upp födelsedagen till en annan dag. den andra dagen är idag. så, grattis pappa!!

efter att jag undervisat idag ska jag ner till sällstorp. pappa ska bjuda på mat och husrum och hela familjen ska samlas. ska bli roligt. tycker om att vara hemma. för trots att jag trivs jättebra i min lägenhet här i gbg så är sällstorp hemma. kommer nog alltid att förbli så. jag har två hem. ett hem där jag bor och ett hem-hem där jag kommer ifrån.

borde verkligen ge mig ut och springa mer.är inte alls iform för ett gbg-varv..

jag har fått tillbaka min dator och hårddisk efter ett hot om att polisanmäla killen som jag haft kontakt med. han hamnade i värsta kläm. vet att det inte är rätt att skälla på killen som jag haft kontakt med. det var ju inte han som tog grejerna utan hans kompis kompis. men samtidigt så var det mitt enda hopp. det fattades lite sladdar så jag har inte kunnat kolla om hårddisken är i skick ännu. men datorn fungerar. bakgrunden var bytt och webbcamen förklistrad men annars ser allt ut att vara i ordning.

10 min kvar...pepp pepp

lördag 3 mars 2012

solen skiner. det är vår. äntligen! men jag är inne idag igen. igår var det bara av ren lathet och idag jobbar jag. tror iof att det var bra att jag sov ut igår för idag känner jag mig nästan helt frisk. så himla skönt!

igår skulle det var tslotts i slottsskogen. men vi hade inga slotts så då blev det annan öl och eftersom att jag levde/lever på piller så drack jag istället läsk... lite b. plus att jag e och i var typ 2h sena så solen hade redan gått ner när vi kom...

efteråt var tanken en öl på krogen. men eftersom att wilma och kalo var med så åkte jag och helena hem. vi såg en film som ingen av oss förstod. himla limpan som ska ladda hem så svåra filmer med titlar som gör att man ändå ser dom... får spana in IMDB så att jag kanske kan läsa mig till vad det var jag egentligen såg...hrm... skulle behövt min bosniske tolk som är bättre på språk än jag ens kan drömma om att bli!

fredag 2 mars 2012

münchen

btw jag har bokat flyg till münchen i maj!

mars = vår

nu är det vår. lite ny vårenergi tänkte jag mig... väntar... hallå kom nu! och ett jobb tack!