torsdag 30 juni 2011

btw...

..så är det bara två veckor kvar. idag! omg...phu hur ska vi hinna??

i-camp

sista veckorna i skolan. känns helt sjukt konstigt! vi kämpar för att få ihop en bra föreställning till i-camp (scenen där vi har avslutningen) och att ändå vara sams med läraren. hon har en viss tendens att tycka att ALLT vi gör är fel, dåligt och fult... men i sista ändan ska vi nog klara det. gäller bara att stålsätta sig och göra det bäst av allt.

det roliga är att hon ville ha med en duett som jag gjorde i vintras med två i min klass. :) nu gäller det bara att minnas hur exakt jag gjorde, eller ja de gjorde..hehe

har varit superfint väder må-ons men idag är det regn och rusk igen. det var ju så underbart igår. låg i englischer, badade i isar, lekte med wilma, pratade med josefine och hennes kompisar och bara hade det nice. men idag blir det att baka bröd, hämta framkallade foton och försöka muntra upp kroppen till att träna.

nu ska jag klä mig för vädret och gå ut med wilma.

söndag 26 juni 2011

venedig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Posted by Picasa

cinque terra

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Posted by Picasa

viareggio

jag är allergisk mot mygg om någon inte visste det...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Posted by Picasa

lördag 25 juni 2011

midsommar i münchen


det stämmer verkligen som de säger, man är aldrig så svensk som när man är utomlands. har aldrig förr firat midsommar som jag gör här nere. för midsommarafton är ju idag, eller?! He he. igår var det bara lite försmak i sverige men idag är midsommarafton här.

wilma ska vara i dachau med den rosa och hennes familj. kommer verkligen att sakna att bo med henne. "får jag gå ut med wilma?", hur bra är inte det?! så trots lite ont i halsen måste jag helt enkelt köra fullt ut. har ju ingen hund att ta hand om. då går ju inget annat. eller?

stora moln hänger över himlen men enligt smhi så ska det inte regna. hoppas på detta!

gårdagens midsommar firades med indisk mat tillsammans med klassen. mys!

torsdag 23 juni 2011

Pisa!

 

 

 

 

 

 

 

 
Posted by Picasa