onsdag 15 december 2010

choklad och nötter

igår var jag och städade hos min ena familj. de hade fått en hel kass med choklad och nötter. mamman i familjen trodde inte att det fanns en chans att de skulle kunna äta upp allt så hon la över en hel del till mig. perfekt visade det sig. när jag kom till skolan hade halva klassen mens... mens + choklad = bra!

hela lägenheten pryds av nötskal. vi knäcker för fulla muggar med ngt som liknar en konservöppnare. det blir inte heller renare av att wilma gör finmalet mjöl av de nötter hon ska öppna.

miss rosa berättade om en affär med massor av hundkläder. tänkte ta en titt där idag. bli kanske en liten dirndl...eller nej...men kanske ngt annat fint. tänkte ringa min andra mamma och höra hur hon mår. hon födde barn för en vecka sedan. har köpt döds fina bodys som babyn nog inte kan använda än på ett halvår..:)

nej nu ska jag få ur tummen ur röven och åka in till stan. puss hej

söndag 12 december 2010

gammal!

 

 


jag har köpt mig ett par varma och sköna vinterskor. ålderstecken!! men de är så varma och sköna att jag inte kommer att behöva frysa om tårna på flera år. sweet! i början på veckan var Jaila (miss rosas hund) här. hon och wilma gick så bra ihop. var roligt för wilma att ha ngn att leka med.

julpysslar en massa. det är så roligt. gillar lugna och sköna helger!
Posted by Picasa

lördag 11 december 2010

julkort

alla mina julkort ligger hem-hemma. här har jag två. har försökt att hitta men de är för dyra och för fula. 1 euro för en ful tomte, nej tack! så det blir inte många julkort skickade iår. men jag har ju ändå varit helt och hållet över ambitiös andra år så det jämnar väl ut sig.

är svårt att göra klart mitt stycke då det hela tiden fattas ngn. kommer att fuska lite och sätta några rep efter jul.

nej nu ska jag gå och framkalla foton. puss hej

torsdag 9 december 2010

jul!

snart har jag jullov! 1,5 vecka kvar sen är jag fri. pappa kommer ner och tittar på min föreställning som ett perfekt avslut på denna termin.

fick en trisslott i min adventskalender. vann 25kr!! nu blir det en ny lott som pappa och jag kan skrapa fram 1 miljon på ihop!

wilma var hos veterinären igår och fick en spruta. nu är hon helt öm i sidan och helt ledsen. min lilla baby! :)

på tal om baby som kom den tredje och sista babyn som jag gått och väntat på i tisdags. en liten blond tilda. hoppas på att komma dit och hälsa på snart!

tisdag 7 december 2010

slask..

jag ser det töar, jag ser det töar, det var väl roligt hurra! eller ja inte!! regn och skit och så var typ al snö borta. det ligger kvar såpass mkt att det skulle kunna frysa igen och bli så halt att det dödar alla trafikanter på vägarna.

jag har klippt wilma. nu ser hon ut som en råtta! hon hade så långt hår att det inte kunde vänta ändå tills i vår. och nu är det ju en massa plusgrader ändå!

ska visa upp mitt stycke för en lärare imorgon. undrar vad hon kommer att säga. hoppas att det blir kritik som jag kan använda mig av och inte att man sår massa skit i ansiktet. läraren är otroligt bra men samtidigt kan hon säga saker som bara skadar. "dag-ettorna klarade det på 10 min!" om det är ngn övning vi har lite problem med.

min barndomskompis fick barn förra torsdagen. samma födelsedag som min syster ;). känns jätte konstigt att han är pappa. vi som gått i samma klass, som vuxit upp ihop. han är pappa och jag...ja vad tusan gör jag. jag fjompar omkring mig i danssalen varje dag...

nej nu ska jag ta an disken...suck!

fredag 3 december 2010

baby

jag städar en gång i veckan hos en halvsvensk familj. för snart 4 veckor sedan fick de ett tillskott i familjen. denna lilla tjej blev fjärde barnet. hur söt som helst. hon sover och tittar. får man barn som henne i framtiden lär det inte vara så jobbigt att vara mammaledig :). glömde att ta med kameran första gången jag var där så på bilden är hon 2 veckor.

 


köpte små bodysar till henne i julklapp. tänk att alla har varit så små. hennes små fötter är mindre än min tumme. tänk att samma fötter kanske kommer att åka vasaloppet en gång i framtiden. (kommer iof antagligen aldrig mina fötter göra fast att de oxå varit så små en gång...)
Posted by Picasa

kakor

en dag i förra veckan hade miss pink bakat. hon hade gjort en egen tallrik till mig. åh va jag älskar överaskningar ;) mums mums med onyttiga kakor. men jag har faktiskt tagit det lugnt. en kaka om dagen är bra för magen! ...ja eller nåt sånt.

 

 

 
Posted by Picasa

världens bästa kalender!

 


min kära pappa skickade mig en adventskalender. världens bästa adventskalender! ett brev om dagen fram till julafton.
Posted by Picasa