tisdag 20 april 2010

ljuvliga sällstorp

åh så underbart att få komma hem. var verkligen vad jag behövde just nu. har varit på gekås idag. köpte en massa bra och billiga trosor. hur bra som helst. så skönt att vara hemma och bli bortskämd av mamma och pappa. komma hem till dukat bord, bli skjutsad, om pysslad...åh det är så skönt. nästan två hela veckor. gött!

örösundstågen har sina egna kontrollanter, visste jag inte. det bästa med det är att de inte är bittra. de jobbar inte för att göra resan så obekväm som möjligt såsom sj's.

nej nu ska jag vara social med min mamma. puss hej

onsdag 14 april 2010

hem hem ljuva hem

idag har jag suttit barnvakt för första gången åt min nya barnvaktsfamilj. gick jättebra. fick dock lägga alla mina kläder i tvätten efter att ha fått en massa matkladd, dräggel och annat göttigt på dem. wilma slickade ihärdigt mina sockar så de var så gott som rena. ;)

annars, ja jag försöker sysselsätta mig. blir svårare nu när det blir lov. men jag ska kanske hem. den prostituerade är en idiot så det gör inte saken bättre. vore bara så skönt att få komma hem och andas ut. men så ska jag hem veckan efteråt för att fira min mamma. så det blir lite fram och tillbaka. men det är det kanske värt. 

efter lovet ska vi få en "ny" jazzlärare. gillar...eller ja älskar han vi har nu och hon vi ska få...allt ska bara vara jobbigt med en massa teknik. och ballader...alltid dessa långsamma ballader. men ja jag ska försöka tänka possetivt. 

gasteig på lördag igen. försöker ragga publik men det går sådär. min dejt skulle ju kommit... himla idiot. blir rätt arg mitt i allt. 

har två timmar kvar här...suck! djup suck!

tisdag 13 april 2010

dumpad

förstår inte att jag kunde bli så ledsen...att jag hade så mkt känslor, att jag trodde att allt var bra, att han plötsligt skulle tröttna...

i ena sms:et en massa söta kommentarer och sen ignorera mig i några dagar för att sedan säga att han inte vill ngt mer.

kan inte hjälpa det men jag känner mig så himla ensam och ledsen.

söndag 11 april 2010

update

det är så mkt som jag tänker, så mkt jag vill skriva. men så blir det bara inte. har inte lyckats få in mina bilder på datorn som jag tänkt. så en bildupdate får det bli efter att jag varit hemma hos syster datordoktor.

gasteig igår, gick ändå ganska bra. synd bara att min kompis inte fattade att det bara var en paus i mitten..."kort föreställning, men ja ja"...lite tråkigt! men ja ja han kanske kommer på nästa. och jag gjorde ändå två nummer i första akten som han såg.

tom. den prostituerade kom och tittade igår. något har ju hänt denna vecka för plötslig var han trevlig och snäll. men jag klagar inte.

min dejt har dissat mig. trodde inte att jag skulle känna så mkt som jag faktiskt gjorde. men jag tänker att det går över om jag bara lever på och inte tänker för mkt. fast det är ett klurigt moment det där med att inte tänka för mkt. blir gärna så...

dränkte mina sorger igår..hehe nä inte så illa. men efter gasteig gick vi ut. hade riktigt kul. har inte varit ute med mina picnic kompanjoner innan så det var kul. blev rätt lagom hallå i hatten. men så plötsligt när jag stod och pratade kände jag att bakfyllan började komma. så då tänkte jag att det fick vara dags att åka hem. morgontrafiken hade kommit igång så det kändes lagom.

nä nu ska jag sova. är helt slut. god natt!

torsdag 1 april 2010

bodil under skärtorsdagen

jag blir så himla trött på min skola ibland. de la om ordningen i programmet inför gasteig så nu har vi egentligen ingen tid att byta om. vi har två stycken direkt efter varandra. får känslan av att det bara är av princip som de vill att hela abenschuleklassernas stycken ska vara i första akten så därför kan de inte sätta in ett tageschulestycke emellan. genrep idag, får väl se hur det går...phu!

jag blir bara lite irriterad. sen är det oxå för att jag är så himla trött. vill bara lägga mig ner och gråta när ngt går fel eller när ngn säger ngt dumt eller när de ändrar såhär i programmet. att det kan vara så jobbigt att repa. att det kan vara så jobbigt att bara vara bodil.

men ikväll kommer mitt sverigebesök och så är jag ledig nästan en hel vecka. så det ska nog bli bra. ska åka och handla snart och kommer då att köpa hem en massa gott. affärerna är stängda imorgon, lite svårt att veta vad mina besökare vill ha. men ja jag köper väl lite av varje så blir de nog bra. min dejt åker till sina farföräldrar över hela påsken så mina besökare missar honom precis.

puss