fredag 29 januari 2010

mask

igår var jag duktig. bakade bröd och gjorde grön ärtsoppa. riktigt roligt faktiskt! och gott ;) tänk att det var så lätt att göra ärtsoppa. måste gjort ngt fel...kokade ärtor med två buljongtärningar, färdigt! super gott. var väl kanske inte äkta ärtsoppa eftersom att jag inte hade några "normala" gula ärtor. blev några gröna som låg i mitt skåp. fick dem av schlager innan hon for. så har ingen som helst aning om vad det var för sort. goda var dom iaf.

i veckan hade jag en skräck upplevelse. i tisdags under rasten skulle jag unna mig några nyinköpta majskakor (som riskakor fast majs). men innan jag hann ta upp första såg jag att ett majskorn rörde sig...och sedan en till och en till...hela förpackningen var full med mask! så äckligt! rös i flera timmar efteråt. urk blä usch fy kräk spy hu hu hu... så det blev att gå igenom hela mitt skåp här hemma för att se var de kom ifrån. men hittade bara en enda som fastnat i en sirapsfläck. så min lilla masksamling som ifrån affären...huuuuuuuu! detta gjorde iof att jag hittade de gröna ärtorna...ja som alltså inte var vanliga gröna ärtor utan ngn annan sort. liten, lite svart, mörks grön lite i formen av en kidneyböna fast i miniatyr.

måndag 25 januari 2010

bodil och finnarna

det var en gång en liten bodil som bodde i stora landet tyskland. en dag kom en finne och knackade på hennes dörr. bodil hade lärt sig att om man lådsadas som att han inte fanns så skulle han försvinna. men bodil kunde inte bara lådsas som ingenting. så hon bjöd honom in på te. nästa dag var det två finnar utanför dörren. och fast att bodil inte kunde tala findländska så bjöd hon in dem. dagarna gick och varje dag kom ytteligare en ny finne hem till henne. och vad jag vet så låter hon dem fortfarande komma.

JAG ÄR FINNIG!!!

onsdag 20 januari 2010

dåliga fötter

"ska du dansa med dom fötterna?" så frågade mammas karl becca efter att hon sabbat dem i ett hopp. jag känner mig lite lika dan. i måndags på hiphopen sträckte jag till en liten muskel i min högra fot. den svullnade upp och gjorde ont. blev förvånad att det hände högerfoten med tanke på att det annars alltid är min vänstra sida som inte vill mig väl. men så kom gårdagen... i slutet på sista klassen hoppade jag lite dumt och stukade den vänstra som svullnade upp. mina fötter är förnärvarande stand by.

annars så har jag fått ett sår på hakan som jämnt blöder...kan bero på att jag pillar men jag vill inte tro det. jag skyller på dåliga gener. gener som får mig sårbar..och finnig. är prickig nuförtiden. kass!

har snart läst ut new moon, så nu kan jag se filmen. måste skynda på med harry potter oxå, filmen kom väl ut för ett tag sedan...eller är den bara på gång?

tisdag 19 januari 2010

kärlek

dumma dumma kärlek, att den bara inte kan vara enkel. kan den inte bara ta slut om jag vill det? jag ville ju inte, det var ju jag som gjorde slut, varför kan jag då inte sluta gråta när han säger att han vill starta ett nytt liv, ett nytt "bodil-fritt" liv? varför kan jag inte bara sluta önska att allt vore annorlunda? varför kan jag bara inte vara starkare?

måndag 18 januari 2010

helgen

så vart det måndag igen. känns riktigt konstigt. helgen har varit både lång och nästintill obefintlig. känns som att det ofta är så. tiden springer samtidigt som man står helt still. hade min födelsedagsfest i lördags. det var nice. älskar mina vänner! dock inte alltid mina grannar...;) de klagar på att vi dammsugar efter kl 18, att vi slänger glas på söndagar, att vi går för högt, att vi...ja att vi överhuvudtaget lever. och så en fest på det. det var inte riktigt populärt. gästerna kom typ 9, vi hade ingen musik, kl 12 kommer grannarna och säger att de är trötta på att vi jämnt och ständigt festar. vi har ju festat hela dagen och halva natten..grr. sen vände hon på klacken och gick. att få 3 timmar till hela dagen och halva natten, ja dte gäller att ta i! ;)

men kvällen blev lyckad. fick dansa mkt och stod tom på gästlistan! det du, det har ju typ aldrig hänt innan ;) fräckt!

igår hade vi första repet med treorna. gick betydligt mkt bättre än jag trott. de harvarit så arroganta. glömt att informera. hejar inte. varit allmän off. men båda hade gjort bra stycken. det var kul.

nu ska jag och...jajag har bestämmt att byta namn på honom. han är inte längre den snygge utan den prostetuerade. (inte på riktigt men det är mitt namn av olika förklarliga anledningar som jag inte tar upp idag). så jag och den prostetuerade ska åka och handla. han har bil. så jag kan handla massor. om nu bara mitt kort fungerar. har varit en del trassel med pinkoden. och i detta land handlar inget om att visa id. det gör man aldrig. antingen pin eller ingen pin. går inte att byta ngt mot id. kostiga tyskar!

puss hej

fredag 15 januari 2010

ägg med macka

dans

varför fungerar inte den här skiten att lägga upp!!! jag gör ju precis så som syster h sa....grrrr

ja ja vill ni se våra gesteig nummer så varsågoda;
http://www.youtube.com/watch?v=eXJkjGGxrE8
http://www.youtube.com/watch?v=TIssse4fpSc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Dgd8005GzTg&feature=related

födelsedag



nu har jag fyllt 22. oj oj min tid är räknad. känns så konstigt. innan betydde varje år så mkt. man kom in på krogen, man fick komma in på systemet, man ansågs mognare i andras ögon, men nu...ja nu händer ingenting. jag blir ett år äldre det är allt.

hade en bra dag. typ. min umeåbo kom och hälsade på innan skolan. vi bakade kakor och pratade. sedan följde den snygge med och tittade på mig i skolan. han skulle egentligen varit med på jazzen men han gav upp innan de ens visat två steg. ibland tror jag att vissa killar tror att de är så himla mktt bättre än de är. jag sa till honom att det inte var nybörjare, jag visade honom steg som han knappt klarade, men ändå...det här skulle väl han klara. pff! ja ja det spelar ingen roll. var kul att han ville följa med och se vad jag gör.

eftersom att jag varit sjuk så hoppade jag över de frivilliga klasserna och åkte istället hem till en klasskompis efter jazzen. vi beställde pizza och bara pratade. den snygge började 06. så vi blev inte så sena där. men det var mysigt ändå. kul att bara prata och umgås lite utanför skolan.

men sen...phu! ja jag vet inte om det är för utelämnande för honom om jag berättar det här. men iaf. den snygge hade en "hemlighet" som den ambisiöse råkade berätta för mig. och jag blev så arg....så ledsen så besviken. gick en lång nattlig promenad för att skaka av mig det värsta. men åååå, vissa saker klarar jag inte.

för att lätta lite på mina agretioner köpte jag en peruk. mamma hade ju slängt vår gamla röda tuviga sak ssom jag kände mig så fin i när jag var liten.

så igår började vi dagen med en timmes yoga. yoga med vår "riktiga" lärare. jag grät hela timman. helt sjukt att man kan producera så mkt tårar. jag hade kanske paus från mitt gråtande i fem minuter sen startade det igen. hatade mig själv för att jag tagit på mig röda shorts. de matchade nu väldigt käckt med mitt totalt rödsprängda ansikte.

wilma är inte helt nöjd med att sitta modell...

tisdag 12 januari 2010

sjuk

jag har blivit sjuk. illa illa! måste ju bli frisk tills imorgon! annat går ju inte för sig. urk och fy och blä. snor snor slem snor...osv

torsdag 7 januari 2010

ont

ska det vara så ska det vara!

onsdag 6 januari 2010

träningsverk

jag har sa mkt träningverk! phu. eller ja det kunde väl varit värre men det är sa där lite fast i hela kroppen. oj oj lilla kropp. inte alls van vid denna plötsliga omställning. men nu sa, nu ska jag bli fit igen. 

den ambitiöses nya projekt är att fa mig sluta sova pa dagarna. eller mkt irreterande projekt men samtidigt bra. ska ju inte sova sa mkt som jag gör. men ja..det är ju sa skönt. men nu ska jag fa sa mkt tid. jag menar all min sovtid är ju halva mitt liv. ska ju inte ta bort mina langa nätter ännu men att ta bort dagarna ger mig ca 2-3h om dagen. det är ju alltid ngt jag kan använda!

nu ska jag försöka börja skotta folk. 

hemma

ekelunden

pappas hus

mammas hus

nu har jag varit hemma på ett långt och ledigt lov. eller nja...särskilt långt var det inte och inte särskilt ledigt heller för den delen. har jobbat en hel del. men bara på sjukhuset denna gång. det fick räcka. men några extra slantar blev det ändå...ja inte till mig då. de kommer att gå rakt i pappas ficka för att släta ut några av mina skulder...;) åt rätt håll iaf!

den nye killen i lägenheten hämtade upp mig vid stationen när jag kom dit i måndags. vad ska hans nya namn bli? den snygge kanske, han är rätt snygg och håller på med en massa drömmande saker. snowboard, surfing, älskar att prata i telefon...oj oj kan det bli bättre... jo kanske om han inte bodde i samma lägenhet. den gyllene regeln (som den ambitiöse hittat på...). nej men han är egentligen inte så snygg. mest att jag inte har ngn annan att titta på. en skola full av tjejer och inget annat liv...ja då blir det så.

idag är hela världen ledig förutom vi. jag ska ta min ömma kropp och palla mig till skolan om några timmar. men det är roligt. tycker om att vara i skolan. men det är alltid lite tungt att ha de första dagarna. bara en massa nya övningar. kroppen är van vid att ligga i soffan och äta godis. inte alls att träna och hålla på.

nej ni kära vänner nu vill mina kära sambos skypa. alla samtidigt...phu. moget! är som att den ambitiöse har klonats. den snygge är likadan! omg...hur ska jag överleva?!

söndag 3 januari 2010

münchen

så nu är jag så gott som påväg tillbaka till tysklandet. känns riktigt konstigt och det känns som att jag inte alls har tid att sitta och skriva detta. men men nu gör jag det iaf. om två timmar går mitt tåg från varberg och jag har rekord i hur mkt jag tar med mig...phu jag kommer att kollapsa! tack och lov så kommer min australienske vän och plockar upp mig vid hauptbanhhof. så mitt största problem blir bara bytet i köpenhamn, ut med wilma med all packning. ja ja det ska gå!

har köpt mig en snowboard...därav övervikten i packningen. snowboard, boots, termobyxor...ojojoj. men tänk så duktig jag kommer at bli! ;)

nej nu måste jag verkligen gå, puss hej