söndag 30 augusti 2009

back to münich



nu närmar sig hemresan med stormsteg. är så mkt jag ska göra innan men så blir jag så trött och bara somnar. det är konstigt. tänk att det kan vara så skönt att sova. bara låta sömnen ta över ens tankar.

idag ska jag fixa med allt. imorgon ska nämligen jag jobba hos pappa hela dagen och direkt efter åka till nils. ett sista avsked. en sista puss. en sista kram. ett sista farväl. kommer att gråta ögonen ur mig...men det gäller väl mest att bita ihop och tänka att det är för det bästa. var hos mina grannar idag. de var så glada för nils. hoppades att det skulle hålla. tänk om de vetat. kanske hade varit bäst om jag bara hade sagt det. men det kändes så tungt när de var så glada över honom. får ta det till jul. det hade varit så lätt om det inte fanns några problem!

nej nu är det dags att byta ut lite onödig packning till lite mer nödvändig. tråkigt att packa väskan full med tråk-saker.

lördag 29 augusti 2009



snart snart åker jag tillbaka till münchen. nu är det bara alla "måste-göras-innan-jag-åker-saker" som ska göras. det är mer än man kan tro, kanske tom mer än jag själv tror...aj aj.

snart ska jag få ngn rådjursgryta här hos min far. gott!

torsdag 27 augusti 2009

sommar...fortfarande

nu har jag klippt mig. känns riktigt kort och riktigt skönt. fick verkligen bort allt det gamla slitna och ändå en ny frisyr. hade världens bästa frisör!

känns konstigt att åka tillbaka till münchen. kommer att bli ett annat slags liv än jag hade innan. ingen pojkvän, inga svenska sambos, inget schleissheimer, bara tyskar i klassen, nya roomies, nytt boende...men det ska nog bli bra. ett nytt liv kan väl inte skada?

måndag 10 augusti 2009

sommarjobb

när det är sommar då jobbar jag, eller så umgås jag med folk, eller så gör jag ngt annat. finns lixom inte så mkt tid över till att blogga. har kanske mer liv när jag är hemma. eller så är det just det jag inte har. mycket har iaf hänt sedan sist. jag har jobbat halvt ihjäl mig, jag har ätit kräftor, jag har badat, jag har ätit godis, jag har varit med folk, jag har träffat min familj, jag har ätit ännu mera mat...osv. men mest av allt så har jag bara varit.

nej nu ska jag snart sova, är dödstrött.